‘Εφυγε από τη ζωή «Άγιος των Φυλακισμένων» – Θλίψη για τον Πατέρα Γερβάσιο

10:15 - 06/03/2020

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Πατέρας Γερβάσιος -κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος- γνωστός και ως ο «Άγιος των Φυλακισμένων». Παρά την προχωρημένη ηλικία του, επισκεπτόταν μέχρι πρόσφατα σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, για να σταθεί στο πλευρό των κρατουμένων. Άλλοι τον αποκαλούσαν «παπά των φτωχών» ή «άγγελο… Read more » The post ‘Εφυγε από τη ζωή «Άγιος των Φυλακισμένων» – Θλίψη για τον Πατέρα Γερβάσιο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρεβενά: Εκοιμήθη «Άγιος των Φυλακών», ο πατέρας Γερβάσιος

Εκοιμήθη σήμερα (6/3/2020) τα ξημερώματα σε ηλικία 89 ετών, ο πατέρας Γερβάσιος, κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος, γνωστός και ως ο «Άγιος των Φυλακών», καθώς από το 1978 κατάφερε να αποφυλακίσει 16.000 κρατουμένους καταβάλλοντας περισσότερα 5.350.000 ευρώ, χρήματα που δόθηκαν ως δωρεά από τους πιστούς. Ο πατέρας Γερβάσιος, γεννήθηκε το 1931 στον Αιμιλιανό Γρεβενών και το www.ert.gr

Διαβάστε το στο ert.gr

Εφυγε από τη ζωή ο «Αγιος των Φυλακισμένων» πατέρας Γερβάσιος

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πατέρας Γερβάσιος -κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος- γνωστός και ως ο «Άγιος των Φυλακισμένων». Παρά την προχωρημένη ηλικία του, επισκεπτόταν μέχρι πρόσφατα σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, για να σταθεί στο πλευρό των κρατουμένων. Άλλοι τον αποκαλούσαν «παπά των φτωχών» ή «άγγελο […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο «Άγιος των φυλακισμένων»

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο «Άγιος των φυλακισμένων» Παρ., 06/03/2020 - 10:52

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Θέλω να πεθάνω πάνω στο….» Έφυγε από τη ζωή ο «Άγιος των φυλακισμένων», πατήρ Γερβάσιος (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

«Θέλω να πεθάνω πάνω στο καθήκον, είτε στον δρόμο για κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα ή κατά την επιστροφή μου προς το σπίτι» Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Πατέρας Γερβάσιος -κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος- γνωστός και ως ο «Άγιος των Φυλακισμένων». Παρά την προχωρημένη ηλικία του, επισκεπτόταν μέχρι πρόσφατα σωφρονιστικά ιδρύματα […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Θέλω να πεθάνω πάνω στο…. Έφυγε από τη ζωή ο Άγιος των φυλακισμένων, πατήρ Γερβάσιος

Θέλω να πεθάνω πάνω στο καθήκον, είτε στον δρόμο για κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα ή κατά την επιστροφή μου προς το σπίτι Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Πατέρας Γερβάσιος -κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος- γνωστός και ως ο Άγιος των Φυλακισμένων. Παρά την προχωρημένη ηλικία του, επισκεπτόταν μέχρι πρόσφατα σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, για να σταθεί στο πλευρό των κρατουμένων. Άλλοι τον αποκαλούσαν παπά των φτωχών ή άγγελο για τους γιους του ασώτου. Από το 1987 που ξεκίνησε η δράση της Διακονίας των Κρατουμένων Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά αποφυλάκισε περισσότερους από 16.000 άπορους φυλακισμένους, πληρώνοντας τα πρόστιμά τους και δίνοντας πάνω από 5.0

Διαβάστε το στο spoilers

«Εκοιμήθη» ο «Άγιος των Φυλακισμένων» - Θλίψη για τον Πατέρα Γερβάσιο

Τον αποκαλούσαν  «Άγιο των Φυλακισμένων». ‘Αλλοι, «παπά των φτωχών» ή «άγγελο για τους γιους του ασώτου».  Ο Πατέρας Γερβάσιος -κατά κόσμον Γεώργιος Ραπτόπουλος που έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών μέχρι τελευταία στιγμή επισκεπτόταν σωφρονιστικά ιδρύματα υψίστης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, για να σταθεί στο πλευρό των κρατουμένων. «Ο Άγιος […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]