Επίσημο: Ο Βαλμπουενά ανανέωσε με τον Ολυμπιακό!
11:09 - 06/03/2020
Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γάλλο παιχταρά.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός
Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, στην πρόωρη αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, που έγινε απόψε στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή. Η “ αμφίβια ταξιαρχία” αιφνιδίασε τους πρωταθλητές και προηγήθηκε 3-0 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά σταδιακά οι “ ερυθρόλευκοι” έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, προηγήθηκαν […]
Διαβάστε το στο politik.grΖορίστηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός
Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, στην πρόωρη αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, που έγινε απόψε στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή.
The post Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Ολυμπιακός appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΤο μήνυμα του Βαλμπουενά μετά την ανανέωση με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
Την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά με ανάρτησή του στο προφίλ του στο instagram.
«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι σε θέση να ανακοινώσω, ότι επέκτεινα το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό. Περήφανος, που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού», ανέφερε ο Γάλλος άσος.
Διαβάστε το στο filathlos.gr