Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης και αλτσχάιμερ

17:03 - 14/02/2025

Μια πρόσφατη έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφής στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ. Η μελέτη αναδεικνύει ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της διάθεσης. Αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή Τα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα, τα εσπεριδοειδή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Έλενα Παπαρίζου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το ντουέτο με την κόρη του, Δέσποινα που «έριξε» τα social media

Τριαντάφυλλος: Απαντά για την κρίση στο γάμο με τη σύζυγό του – «Πώς λέμε Καρβέλας – Βίσση; Κάτι τέτοιο»

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το ενδεχόμενο γάμου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – «Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου!»

Gevgelija Mall: Το πιο stylish outlet που έχω επισκεφτεί!

Κατερίνα Καινούργιου: Η συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντή Τζολάκη – «Σε κάποια φάση του λέω “εσύ με τι ασχολείσαι;”»