Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης και αλτσχάιμερ

17:03 - 14/02/2025

Μια πρόσφατη έρευνα υπογραμμίζει τη σημασία της διατροφής στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης κατάθλιψης και νόσου Αλτσχάιμερ. Η μελέτη αναδεικνύει ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και ω-3 λιπαρά οξέα μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της διάθεσης. Αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή Τα φρούτα και τα λαχανικά, ιδιαίτερα τα μούρα, τα εσπεριδοειδή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»