Ε. Τσακαλώτος για αποτελέσματα ΕΛΣΤΑΤ: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν
14:59 - 06/03/2020
«Περιμένω εναγωνίως την ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα που θα βάζει τα πράγματα σε τάξη», αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δήλωση του σχετικά με τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη στο 4ο τρίμηνο του 2019.
«Μάλλον μου είπαν ψέματα γιατί άκουσα ότι η ανάπτυξη είναι στο 1% το τέταρτο τρίμηνο ενώ η ΝΔ παρέλαβε 2,8%. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρει ότι κάποιος πιο δύσπιστος από τον ίδιο, «θα έλεγε ότι δεν είμαστε ακριβώς στη σωστή πορεία για επίτευξη του στόχου 4% ανάπτυξη». «Αν ήμουν χαιρέκακος άνθρωπος θα έλεγα ότι: "Χάθηκε η αναπτυξιακή δυναμική που η
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσακαλώτος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν
Τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη στο 4ο τρίμηνο του 2019 σχολιάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσακαλώτος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ν.Δ. δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν
Ειρωνική δήλωση για τη δημοσίευση του ύψους της ανάπτυξης το τέταρτο τρίμηνο του 2019 έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
The post Τσακαλώτος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ν.Δ. δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΤσακαλώτος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη
Τσακαλώτος: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη
Παρ., 06/03/2020 - 15:34
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΤσακαλώτος: Απίστευτο ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν
Αιχμηρό σχόλιο του πρώην υπουργού Οικονομικών μετά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Διαβάστε το στο news.grΕ. Τσακαλώτος για αποτελέσματα ΕΛΣΤΑΤ: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΝΔ δεν έχει απογειώσει την ανάπτυξη όπως υποσχόταν
«Περιμένω εναγωνίως την ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα που θα βάζει τα πράγματα σε τάξη», αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δήλωση του σχετικά με τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη στο 4ο τρίμηνο του 2019. «Μάλλον μου είπαν ψέματα γιατί άκουσα ότι η ανάπτυξη είναι στο 1% το τέταρτο τρίμηνο ενώ η ΝΔ παρέλαβε 2,8%. […]
Διαβάστε το στο politik.gr