Καταγγελίες καθηγητή για προπηλακισμούς από φοιτητές: «Τρία τέταρτα προσβολών ενώ με έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο»

16:55 - 06/03/2020

Προπηλακισμό σε βάρος του από φοιτητές καταγγέλλει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Βασίλης Γούναρης. Όπως αναφέρει, σημειώθηκαν δύο περιστατικά σε βάρος του. Στην ανάρτησή του ο κ. Γούναρης κάνει λόγο για «μειοψηφίες» οι οποίες «χρησιμοποιούν τη βία για να επιβάλουν τις απόψεις τους». Η ανάρτηση του Βασίλη Γούναρη: «Με είχαν προειδοποιήσει πως "θα έρθει η σειρά μου" και σας το είχα πει. Με κράτησαν "όμηρο", όπως άκουσα να λένε, 45 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητό μου, ακουμπισμένοι πάνω, ώστε να μην μπορώ να ξεκινήσω. Τρία τέταρτα προσβολών, ενώ με έβγαζαν φωτογραφίες και τραβούσαν video το θηρίο που είχαν στο κλουβί

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καταγγελίες καθηγητή για προπηλακισμούς από φοιτητές: «Τρία τέταρτα προσβολών ενώ με έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο»

Προπηλακισμό σε βάρος του από φοιτητές καταγγέλλει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Βασίλης Γούναρης. Όπως αναφέρει, σημειώθηκαν δύο περιστατικά σε βάρος του. Στην ανάρτησή του ο κ. Γούναρης κάνει λόγο για «μειοψηφίες» οι οποίες «χρησιμοποιούν τη βία για να επιβάλουν τις απόψεις τους». […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Καταγγελίες καθηγητή για προπηλακισμούς από φοιτητές: Τρία τέταρτα προσβολών ενώ με έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο

Προπηλακισμό σε βάρος του από φοιτητές καταγγέλλει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Βασίλης Γούναρης. Όπως αναφέρει, σημειώθηκαν δύο περιστατικά σε βάρος του. Στην ανάρτησή του ο κ. Γούναρης κάνει λόγο για μειοψηφίες οι οποίες χρησιμοποιούν τη βία για να επιβάλουν τις απόψεις τους. Η ανάρτηση του Βασίλη Γούναρη: Με είχαν προειδοποιήσει πως θα έρθει η σειρά μου και σας το είχα πει. Με κράτησαν όμηρο, όπως άκουσα να λένε, 45 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητό μου, ακουμπισμένοι πάνω, ώστε να μην μπορώ να ξεκινήσω. Τρία τέταρτα προσβολών, ενώ με έβγαζαν φωτογραφίες και τραβούσαν video το θηρίο που είχαν στο κλουβί. Με απε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις