Έκρηξη στη Βάρκιζα: Βόζεμπεργκ – «Έχω απειληθεί διότι έχω αναδείξει την εργαλειοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών, δεν φοβάμαι»

07:32 - 26/02/2025

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε για την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται η εξοχική της κατοικίας στη Βάρκιζα. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι έχει απειληθεί καθώς έχει αναδείξει την εργαλειοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών. «Ενημερώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα ο αστυνομικός μου, επίσημα από την αστυνομία, ότι πετάξανε τα γκαζάκια (τα […] Το άρθρο Έκρηξη στη Βάρκιζα: Βόζεμπεργκ – «Έχω απειληθεί διότι έχω αναδείξει την εργαλειοποίηση της υπόθεσης των Τεμπών, δεν φοβάμαι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Χριστουγεννιάτικος καιρός: Βροχές, χιόνια και χειμωνιάτικο σκηνικό – Έρχεται ανατροπή από το Σάββατο

Φορολοταρία για τα Χριστούγεννα: 12 τυχεροί κερδίζουν από 100.000 ευρώ – Πώς αυξάνετε τις πιθανότητες – Ποιοι εξαιρούνται

Warner Bros: Λέει «όχι» στην Paramount και «ψηφίζει» Netflix

Χαλάνδρι: Καθηγητής τραυμάτισε μαθητή με κόφτη μέσα στο σχολείο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες (βίντεο)

Νetcompany: Eνισχύει τη στρατηγική της ανάπτυξη σε Ελλάδα, Νότια & Ανατολική Ευρώπη, Βέλγιο και Λουξεμβούργο με νέα δομή

Συνάντηση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής