Γιάννης Πάριος: «Απέτυχα σαν σύζυγος, αλλά πέτυχα σαν πατέρας – Δεν συγχωρείται η απιστία»

13:21 - 26/02/2025

Ο Γιάννης Πάριος παραχώρησε μια συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος, όπου μίλησε για τα παιδιά του και τις γυναίκες που αγάπησε. «Εγώ ευγνωμονώ τις γυναίκες που αγάπησα, γιατί με έκαναν να γράψω μεγάλα τραγούδια», σημείωσε ο τραγουδιστής και τόνισε ότι δεν συγχωρείται η απιστία. «Όταν συγχωρέσεις την απιστία, δεν αγαπάς», πρόσθεσε. «Είμαι πολύ τυχερός, γιατί είναι πολύ καλά και τα τέσσερα παιδιά μου. Απέτυχα σαν σύζυγος, αλλά πέτυχα σαν πατέρας», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Τον έχω αδικήσει πάρα πολύ τον Γιάννη. Δεν με αγαπάω», κατέληξε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ζελένσκι: Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ θα συζητήσουν τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση στο πλαίσιο των ειρηνευτικών προσπαθειών

Η επόμενη μεταγραφή μετά τον Μόρις – Ολυμπιακός για Σίλβα και… Ρόμπινσον

Η UNESCO αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας

Red Carpet Alert: Ο Λάκης Γαβαλάς στρώνει το «Κόκκινο Χαλί» του στην Ερμού και κάνει τους περαστικούς star

Λιάγκας για Μαρία Αντωνά: «Παίξτε ολόκληρη τη φωτογραφία της, να φανεί το σορτσάκι που έγινε θέμα»

Η Ρωσία αναμένει την απάντηση των ΗΠΑ στις προτάσεις της σχετικά με τη συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων