Λεμπρόν: «Δεν πρόκειται να παίξω χωρίς κόσμο εξαιτίας του κορωνοϊού» (vid)
13:14 - 07/03/2020
Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κατηγορηματικός ως προς το ενδεχόμενο να γίνουν αγώνες του NBA πίσω από κλειστές πόρτες. «Είναι αδύνατο να παίξω έτσι», ανέφερε.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν πρόκειται να παίξω χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού» (βίντεο)
Μετά τη νίκη των Λος Αντζελες Λέικερς επί των Μιλγουόκι Μπακς ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεξαχθούν αγώνες στο ΝΒΑ χωρίς κόσμο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.
Η απάντησή του; «Αυτό είναι αδύνατο! Εγώ δεν πρόκειται να παίξω. Αν εμφανιστώ στο γήπεδο και δεν υπάρχει κόσμος, γιατί να αγωνιστώ. Εγώ παίζω για τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες μου», τόνισε. Όσο για τους στόχους του με τους Λος Αντζελες Λέικερς, είπε: «Επέστρεψα για να οδηγήσω αυτή την ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι όταν οι Λέικερς δεν κερδίζουν. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν ήρθα».
LeBron James is not a fan of the idea of potentially playing in a game without fans “T
Διαβάστε το στο pronews.grΛεΜπρόν: “Δεν παίζω χωρίς κόσμο στις εξέδρες!” (βίντεο)
O ΛεΜπρόν Τζέιμς δείχνει κάθετα αντίθετος με τη σκέψη που κάνει το ΝΒΑ για “κεκλεισμένων των θυρών” παιχνίδια λόγω κορωνοϊού! Το ΝΒΑ έστειλε “memo” στις 30 ομάδες με τις οποίες ζητάει να κάνουν μελέτη για τη μικρότερη δυνατή παρουσία ανθρώπων στα γήπεδα, οργανώνοντας ένα σχέδιο για αγώνες χωρίς θεατές. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο πρώτος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr