Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του» (vid)
14:59 - 07/03/2020
Δυναμικός, πανέξυπνος, αφοσιωμένος μα πάνω απ’ όλα παθιασμένος. Το πάθος του Ματιέ Βαλμπουενά για το ποδόσφαιρο, πέρα από την αδιαμφισβήτητη κλάση του, είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει πολύ ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στάθηκε στο πόσο πολύ του ταιριάζει ο Ολυμπιακός αλλά και ο κόσμος του.
Διαβάστε το στο Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του»
Στους λόγους που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά.
Διαβάστε το στο NewsBombΒαλμπουενά: «Μου ταιριάζει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του»
Στους λόγους που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό…
Διαβάστε το στο onsports.grΒαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός ταιριάζει με το πάθος μου» (vid)
Η συνέντευξη του Γάλλου στο Mega...
The post Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός ταιριάζει με το πάθος μου» (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΒαλμπουενά: «Ταιριάζει το πάθος μου με τον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη για τη μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό και για τη ζωή του στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ - Βαλμπουενά: «Μου ταιριάζει πολύ ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του»
Στο τηλεοπτικό κανάλι, Mega, έδωσε συνέντευξη ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την ανανέωση συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να μιλάει για την απόφασή του να συνεχίσει στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες.
«Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζούνε από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν. Νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, που μου ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ.
Εγώ ζω από αυτό το πάθος & προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω
Διαβάστε το στο filathlos.gr