Η Γαλλία δεν θεωρεί ρεαλιστικές τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Πούτιν για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

15:45 - 19/03/2025

Μη ρεαλιστικές χαρακτήρισε τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία η κυβερνητική εκπρόσωπος στη Γαλλία, Σοφί Πριμά. Συγκεκριμένα ... To άρθρο Η Γαλλία δεν θεωρεί ρεαλιστικές τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Πούτιν για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανωμένου εγκλήματος έχουμε πλήρη εξιχνίαση δολοφονιών

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η έμμεση αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη σχέση του ηθοποιού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου

VW ID.4 Pro More 286 hp – Δοκιμή: Ναι, μπορεί να βγάλει και πάνω από 700 χλμ. στην πόλη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είμαι σίγουρη ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρει τον τρόπο να υπάρχει στην τηλεόραση του αύριο

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

Κάστρο Predjama: Το εντυπωσιακό αξιοθέατο της Σλοβενίας που είναι «φωλιασμένο» σε μια σπηλιά