3+1 μυστικά για τέλειο & τραγανό μπακαλιάρο!

07:10 - 21/03/2025

Ο μπακαλιάρος είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, ιδιαίτερα την ημέρα του Ευαγγελισμού στις 25 Μαρτίου, όταν πρωταγωνιστεί στα οικογενειακά τραπέζια. Η αλμυρή του γεύση σε συνδυασμό με τη σκορδαλιά δημιουργεί έναν γευστικό συνδυασμό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Παρότι φαίνεται απλή συνταγή, η επιτυχία του κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Παρίσταναν τους τεχνικούς και έκλεβαν ηλικιωμένους – Συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας

Νέα Αριστερά για Πρωτομαγιά: Η ΝΔ εφαρμόζει μια βίαιη αναδιανομή πλούτου υπέρ των λίγων και των καρτέλ

Hellenic Train: Προς απεργιακές κινητοποιήσεις τα Σωματεία εργαζομένων

3ο Παραολυμπιακό Πανόραμα από την HELLENiQ ENERGY

Κλείνει η μεγάλη μεταγραφή: Ο Βιρτς συμφώνησε με την Μπάγερν Μονάχου (pic)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ: Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ