Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κοροναϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

15:42 - 08/03/2020

Για το θέμα που έχει διχάσει τις τελευταίες ημέρες, το κατά πόσο η Θεία Κοινωνία μπορεί να μεταδώσει τον κοροναϊό, τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο δημοσιογράφος, θεολόγος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλείου.  The post Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κοροναϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι» (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κορονoϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι»

ΕΛΛAΔΑ  Θέση στο θέμα που έχει διχάσει τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τη μετάδοση του κορονοϊού από τη Θεία Κοινωνία, πήρε ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλείου.  Ο δημοσιογράφος, θεολόγος και πολιτευτής απάντησε, μέσω Facebook, στο «ψευτοδίλημμα» -όπως το χαρακτήρισε- για το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας στα «χρόνια του κορονοϊού».   «Απάντηση στο ψευτοδίλημμα για το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας στα χρόνια του κοροναϊού! Η Θεία Κοινωνία ως μυστηριακός ρεαλισμός της της σωτηρίας των ανθρώπων δεν είναι μία μαγική θρησκευτική εκδήλωση, αλλά το μυστήριο της συνάντησης των πιστών με τον Αναστημένο Κύριο στο εσχατολογικά ουράνιο δείπνο. Είναι το γεγονός που κάνει την σύνταξη των πιστών, σύντα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κοροναϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι»

Για το θέμα που έχει διχάσει τις τελευταίες ημέρες, το κατά πόσο η Θεία Κοινωνία μπορεί να μεταδώσει τον κοροναϊό, τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο δημοσιογράφος, θεολόγος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλείου. Το άρθρο Πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κοροναϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κορωνοϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι»

Για το θέμα που έχει διχάσει τις τελευταίες ημέρες, το κατά πόσο η Θεία Κοινωνία μπορεί να μεταδώσει τον κοροναϊό, τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook ο δημοσιογράφος, θεολόγος και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλείου. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Βασιλείου τοποθετείται και απαντά στο «ψευτοδίλημμα», όπως το χαρακτηρίζει, για το μυστήριο της ... The post Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ για Θεία Κοινωνία και κορωνοϊό: «Στους άπιστους μεταδίδεται, στους πιστούς όχι» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»