ΠΑΣΟΚ: Υπό πίεση ο Ανδρουλάκης

04:14 - 15/04/2025

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, η σημερινή – αν δεν ισχύσουν οι χθεσινοβραδινές φήμες περί αναβολής – συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή. Με δεδομένο ότι κάθε απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας πιστώνεται ή χρεώνεται στον πρόεδρο – δεν υπάρχει προηγούμενο διαφωνίας της πλειοψηφίας […] Το άρθρο ΠΑΣΟΚ: Υπό πίεση ο Ανδρουλάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Eurogroup, το παρασκήνιο, τα προγνωστικά και τα κέρδη της Ελλάδας

Τα Public ενισχύουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με το νέο πρόγραμμα Public Kids +

Ο Όμιλος Cosmos Χορηγός στο 2ο Διεθνές Συνέδριο ΤΜΕΔΕ «Redefining the Future Horizons»

TallyBoat – Η Ψηφιακή Επανάσταση στο Yachting

Η Μαρία Συρεγγέλα και το reunion στη Δυτική Αθήνα [εικόνες]

Η THEON υπογράφει με τον OCCAR τη μεγαλύτερη σύμβαση στην ιστορία της για την προμήθεια 100.000 συστημάτων νυχτερινής όρασης αξίας περίπου €1 δισ.