«Grand Hotel»: Ο Νικόλας και η Δέσποινα γιορτάζουν τον αρραβώνα τους στο σπίτι της Θεώνης, όταν ξαφνικά…

18:03 - 25/04/2025

«Grand Hotel» – Δευτέρα 28 Απριλίου στις 21:00, Επεισόδιο 106 Ο Ρήγας γίνεται έξαλλος με τον Πέτρο που κοιτάζει την Αλίκη καθώς τη σερβίρει και του ξεκαθαρίζει πως, αν το ξανακάνει, θα απολυθεί από το ξενοδοχείο. Η Εριέττα επιμένει ότι ο Ρήγας σκότωσε την Κρονάκη για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν του, ενώ παράλληλα αποκρύπτει τον πραγματικό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»