Γιάννης Μπαζάκης: «16 από τα 31 εστιατόρια με Michelin στην Ελλάδα είχαν στο μενού τους κρέας Καλαρρύτικου»

13:36 - 30/04/2025

O Γιάννης Μπαζάκης, παραγωγός, «Φάρμα Κονάκι Φασούλα», στο Cantina Academy, τη νέα καινοτόμα σειρά συνεδρίων από το Cantina και το Πρώτο Θέμα, με θέμα «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στη Λάρισα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο πρόεδρος της Κολομβίας διέταξε τις δυνάμεις ασφαλείας να επιτεθούν στους αντάρτες της ELN

Το Ιράν θα συνεχίσει να υποστηρίζει αποφασιστικά τη Χεζμπολάχ, δήλωσε ο σύμβουλος του Χαμενεΐ

Ο υποψήφιος της άκρας δεξιάς Καστ εκλέγεται πρόεδρος της Χιλής

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε 3 μέλη της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο

Προεδρικές εκλογές στη Χιλή: Η υποψήφια της αριστεράς αναγνωρίζει την ήττα της από τον ακροδεξιό αντίπαλό της

La Liga, Αλαβές-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής και ανάσα για τον Αλόνσο, δείτε τα γκολ