Προφυλακίστηκε ο 23χρονος επιχειρηματίας για το θάνατο 47χρονου στο Καβούρι: «Τυχαίο και απρόβλεπτο περιστατικό»
18:36 - 09/03/2020
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 1η τακτική ανακρίτρια ο Αριστόβουλος Πετζετάκις που κατηγορείται για το θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία Λεονάρδου Σίτινα στο Καβούρι.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος γονος επιχειρηματικής οικογένειας για το θάνατο 47χρονου στο Καβούρι
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που κατηγορείται για το θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία γείτονά του σε συγκρότημα κατοικιών στο Καβούρι. Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του νεαρού ο οποίος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε πρόθεση να βλάψει τον 47χρονο τον οποίο όπως παραδέχτηκε χτύπησε μια φορά όταν εκείνος τον δάγκωσε. «Τον χτύπησα… Read more »
The post Προφυλακίστηκε ο 23χρονος γονος επιχειρηματικής οικογένειας για το θάνατο 47χρονου στο Καβούρι appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠροφυλακίστηκε ο 23χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας για τον θάνατο 47χρονου επιχειρηματία
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία του στην πρώτη τακτική ανακρίτρια ο Αριστόβουλος Πετζετάκις, ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία Λεονάρδου Σίτινα στο Καβούρι. Ο 23χρονος, που υποστήριξε ότι χτύπησε το θύμα αμυνόμενος και του έδωσε μια γροθιά στο
Διαβάστε το στο madata.gr