Συγκλονίζει η Νία Βαρντάλος στην πρώτη της συνέντευξη στα ελληνικά: «Ο πατέρας μου πέθανε μία μέρα πριν από το lockdown – Δεν τον αποχαιρέτησα»

04:37 - 05/05/2025

Για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, για τις στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή της και για τη σχέση με τον πάτερα της μίλησε, μεταξύ ... To άρθρο Συγκλονίζει η Νία Βαρντάλος στην πρώτη της συνέντευξη στα ελληνικά: «Ο πατέρας μου πέθανε μία μέρα πριν από το lockdown – Δεν τον αποχαιρέτησα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνταγή για σοκολατένια χριστουγεννιάτικη πουτίγκα

Ο πόλεμος κατά του «woke» χτύπησε και τη γραμματοσειρά στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ – Τέλος η Calibri, μόνο Times New Roman

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα λάβουν έως 1.200 ευρώ – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Politico: Πρώτος ο Τραμπ στους 28 πιο ισχυρούς της Ευρώπης, στην πεντάδα Λε Πεν και Πούτιν – Μια Ελληνίδα στην «10άδα του μέλλοντος»

Ο ΟΟΣΑ, ο γάιδαρος του … Χότζα και ο εφιάλτης των έμμεσων (ΦΠΑ, ΕΚ) φόρων στην Ελλάδα

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον «αποκλεισμό» του από τα Όσκαρ για 20 χρόνια