Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είδα τον βανδαλισμό στην Εθνική πινακοθήκη να συμβαίνει μπροστά μου»

17:28 - 10/05/2025

«Είδα αυτόν τον έξαλλο άνθρωπο, τα είδα αυτά τα πράγματα, την αστυνομία που ήρθε μετά. Ξέρω την Εθνική Πινακοθήκη και τους ευγενείς ανθρώπους που διαχειρίζονται ... To άρθρο Άγγελος Παπαδημητρίου: «Είδα τον βανδαλισμό στην Εθνική πινακοθήκη να συμβαίνει μπροστά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σοβαρό τροχαίο στην Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε φανάρι – Τέσσερις τραυματίες

Λιβύη: Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη – «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες

Έρχονται και στο φυσικό αέριο τα χρωματιστά τιμολόγια με πρωτοβουλία της ΡΑΑΕΥ

Η Ferrari δεν τρέχει σε χωματόδρομο, συμφώνησαν Μητσοτάκης – Μελόνι ^ σε Χατζηδάκη- Κυρανάκη το στοίχημα των τρένων με το βλέμμα στις  εκλογές ^ τετ α τετ Παπασταύρου με τον επικεφαλής του «μαστίγιου της πλειοψηφίας» στην Ουάσιγκτον 

Ακίνητα: Ποιες προτάσεις είναι στο τραπέζι ως πρόσθετα κίνητρα ανοίγματος κλειστών κατοικιών από τους ιδιοκτήτες

Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»