Νομική: Η 29χρονη γιατρός είχε αντίγραφα της δικογραφίας για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους - Έρευνες για τον αν συνδέεται με τη "γιάφκα"

10:55 - 15/05/2025

Την προσοχή των Αρχών έχει προσελκύσει η 29χρονη γιατρός που βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους για την εισβολή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση στη Νομική Αθηνών

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αθηναϊκή Λέσχη: Εκδήλωση για τα 150 χρόνια παρουσία Ιερώνυμου, Καραμανλή, Σαμαρά - Παρόντες και οι Άννα Μαρία, Παύλος και Νικόλαος Ντε Γκρες (Εικόνες)

UEFA Champions League: Ανέβηκε 29ος ο Ολυμπιακός και κυνηγάει τα playoffs - Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική (Βίντεο)

UEFA Champions League: Πέρασε από το "Μπερναμπέου" η Μάντσεστερ Σίτι, τσίμπησαν βαθμό Μπόντο Γκλιμτ και Λεβερκούζεν (Βίντεο)

Τραμπ: "Υπήρξαν σκληρές κουβέντες" με Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία

Στυλιανίδης για Καραμανλή: "Είναι κοντά στους αγρότες, ζει τις δοκιμασίες που βιώνουν" (Βίντεο)

UEFA Champions League: Η Γιουβέντους ξεπέρασε την Πάφο, 3άρα της Άρσεναλ στην Κλαμπ Μπριζ του Τζόλη (Βίντεο)