Καταπέλτης ο Νίκος Μουρατίδης για τη Ζήνα Κουτσελίνη – «Κάνει μια εκπομπή “Ψέματα με την Ζήνα”!»

07:39 - 16/05/2025

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδος, το απόγευμα της Πέμπτης 15/5. Τις δηλώσεις λοιπόν αυτές, πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day, σήμερα 16/5, με τον Νίκο Μουρατίδη που ήταν καλεσμένος στο πλατό, να σχολιάζει και να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός. Ο συγγραφέας και στιχουργός, δεν μάσησε τα λόγια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»