Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Ο Παυλίδης έκανε το... καθήκον του αλλά η Σπόρτινγκ σήκωσε το πρωτάθλημα

21:54 - 17/05/2025

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά, φτάνοντας τα 21 συνολικά, μετά τη νίκη επί της Γκιμαράες και την ισοπαλία της Μπενφίκα, ενώ η Πόρτο εξασφάλισε θέση στο Europa League.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

FIFA the Best 2025: Κορυφαίοι στον κόσμο Ντεμπελέ, Μπονματί - Σάρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν (Βίντεο)

Το "κουμπί" στο κινητό που επιτρέπει στις εφαρμογές να σας παρακολουθούν χωρίς να το ξέρετε - Πως θα προστατευθείτε

Μπλόκα αγροτών: Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη την Πέμπτη στις Σέρρες, αποφασίζουν αν θα μπουν σε διάλογο με την κυβέρνηση

Μεϊμαράκης στο Ευρωκοινοβούλιο: "Στρατιωτική κινητικότητα ως προϋπόθεση για μια Ευρώπη ασφαλή, αξιόπιστη και ενωμένη"

Αποκλειστικό: Πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση για τον Ανδρέα Φουστάνο και την Ιωάννα Βασιλάκη- Βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της "Καλλιπάτειρας" (Εικόνες)

Δημοσκόπηση Alco: Οι Έλληνες περικόπτουν δαπάνες και φοβούνται το μέλλον - Η συγκριτική αξιολόγηση των ετών 2024 και 2025 οι "σκοτεινές" προβλέψεις για το 2026 (Βίντεο Πίνακες)