MasterChef 2025: Αποχώρησε ο Λουκάς – Η 13η φορά με τη μαύρη ποδιά αποδείχτηκε μοιραία

22:54 - 19/05/2025

Δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου του καλεσμένου chef Τάσου Στεφάτου περιλάμβανε το νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (19.05.2025). Η δοκιμασία αποδείχτηκε ιδιαίτερα ... To άρθρο MasterChef 2025: Αποχώρησε ο Λουκάς – Η 13η φορά με τη μαύρη ποδιά αποδείχτηκε μοιραία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτωτικά έκλεισε ο Γενικός Δείκτης πάνω όμως από τις 1.800 μονάδες

Η Ρωσία προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Αν προσφέρετε στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ θα αποσταθεροποιηθεί η Μέση Ανατολή

Πέννυ Ρόγκα: Δεν φοβήθηκα τον καρκίνο, ήμουν σίγουρη ότι θα τον νικήσω – Ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα της ζωής μου

Κυψέλη: Σοκάρει ο πατέρας του 28χρονου που έδειρε υπάλληλο καθαριότητας και αναζητείται – «Θα μου πάνε φυλακή τον γιο για 2 ψιλομπουνιές;»

Mad Video Music Awards 2025: Η Αναστασία εντυπωσιάζει ξανά – Το act με Μαρίνα Σάττι, Γωγώ Τσαμπά και το δώρο στους fans της

Ο Τι Τζέι Σορτς «προανήγγειλε» τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό: «Ίσως το τελευταίο μου ματς στο Παρίσι, δεν είναι μυστικό»