Με κορωνοϊό ο Μαρινάκης: Είμαι καλά στην υγεία μου - Θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω

13:08 - 10/03/2020

ΕΛΛAΔΑ  Από τον ιό του κορωνοϊού προσβλήθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα social media. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εκτός από το ότι ενημερώνει τους ακολούθους του ότι νοσεί απο τον ιό, συνιστά ψυχραιμία και πειθάρχηση στις οδηγίες των γιατρών. "Ο γνωστός ιός με «επισκέφθηκε» και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας", έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.   Βαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακόςΟΣΦΠΚορωνοϊόςHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Bαγγέλης Μαρινάκης κάνει γνωστό πως έχει κορονοϊό: Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω

Με μια σύντομη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε γνωστό πως τον "χτύπησε" ο κορονοϊός. «Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας», έγραψε στην ανάρτηση του.

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)