Βαγγέλης Mαρινάκης: Ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (εικόνα)
13:10 - 10/03/2020
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. “Γνωστός ιός με “επισκέφθηκε” και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας” έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πως κόλλησε κορονοϊό-Η ανάρτηση του
Η ανάρτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Από «γνωστό ιό»
The post Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πως κόλλησε κορονοϊό-Η ανάρτηση του appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΟλυμπιακός: Ο Μαρινάκης ανακοίνωσε πως έχει κοροναϊό (photos)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μέσω social media πως είναι φορέας…
Διαβάστε το στο onsports.grO Mαρινάκης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (φωτό)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τόνισε πως βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ότι βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» έγραψε πως «Ο γνωστός ιός με «επισκέφτηκε» και θεώρησα υποχρέωση μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά λαμβάνω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒαγγέλης Μαρινάκης: Aανακοίνωσε πως προσεβλήθη από τον κορωνοϊό
Ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενημέρωσε σήμερα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook, πως προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Στην ανάρτηση του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αναφέρει χαρακτηριστικά:«Ο γνωστός ιός με ‘επισκέφθηκε’ και θεώρησα υποχρέωσή μου [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grO Mαρινάκης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (pic)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» έγραψε πως «Ο γνωστός ιός με “επισκέφτηκε” και θεώρησα υποχρέωση μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά λαμβάνω […]
The post O Mαρινάκης ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (pic) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΟ Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πως κόλλησε κορονοϊό
Από «γνωστό ιό» που τον «επισκέφθηκε», εννοώντας τον κορονοϊό, νοσεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook. Ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών έγραψε πως «ο γνωστός ιός με “επισκέφτηκε” και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά, λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr