Νίκος Βέρτης: Οι καλλιτέχνες και οι ηθοποιοί που βρέθηκαν στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του «Μου έλειψες πολύ»

08:48 - 28/05/2025

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός, Νίκος Βέρτης, συνάντησε τον Ρυθμό 94.9 και έδωσε ραντεβού με τους ακροατές του στη λαμπερή απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του «Μου έλειψες πολύ». Την Τρίτη 27 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, ο Νίκος Βέρτης και ο Ρυθμός 94.9 υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου, καλλιτεχνών και ηθοποιών στο γνωστό εστιατόριο Botoxe Club […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»