Σε πλήρη εξέλιξη η 48ωρη απεργία της ΠΝΟ στα πλοία της Αδριατικής: Δεν φεύγει τίποτα από Πάτρα Ηγουμενίτσα - "Δεν μας έχει απαντήσει ο υπουργός" λένε οι ναυτεργάτες

09:46 - 04/06/2025

Οι ναυτεργάτες απεργούν για την υποστελέχωση στα πλοία της Αδριατικής. Απαιτούν την άμεση αντιμετώπιση του θέματος από τον υπουργό

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

ΠΟΜΙΔΑ: Υποχρεωτική η καταβολή των μισθωτηρίων μέσω τράπεζας από 1η Ιανουαρίου 2026

Τραμπ: Στήριξη στην προσωπάρχη του για όσα είπε στο Vanity Fair - "Έχει δίκιο, έχω προσωπικότητα αλκοολικού"

Βορίζια: Στο "μικροσκόπιο" το 4x4 στο οποίο σκοτώθηκε ο Φανούρης Καργάκης - Κλιμάκιο από την Αθήνα μεταβαίνει στο Ηράκλειο για να το "ξεσκονίσει"

Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Έλληνας ιδιοκτήτης καφετέριας περιγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα του τρόμου - "Νομίζαμε ότι ήταν βεγγαλικά" (Bίντεο)

Τα εισοδηματικά κριτήρια για το κούρεμα των δανείων στο ελβετικό φράγκο

Χακάν Φιντάν: Οργή του ΥΠΕΞ της Τουρκίας με την συμφωνία Κύπρου - Λιβάνου: "Πρόκειται για μονομερή προκλητική κίνηση"