Άσπα στα Παραπολιτικά: "Μου λείπει ο Mad Clip, όμως παίρνω ζωή από το τραγούδι"

07:10 - 07/06/2025

Η τραγουδίστρια Άσπα μιλά για τη νέα της επιτυχία, την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, την καλοκαιρινή περιοδεία και τη βαθιά σύνδεσή της με τον αδικοχαμένο αδελφό της Mad Clip.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Αλαβές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2, La Liga: Διπλό με το στανιό με "ήρωα" Ροντρίγκο που έδωσε το... φιλί της ζωής στον Αλόνσο!

Προϋπολογισμός, Μενδώνη: Ο Πολιτισμός κινητοποιεί πόρους και δημιουργεί απασχόληση την τελευταία εξαετία

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Νίκη... ψυχολογίας για Κραϊόβα πριν πατήσει Ελλάδα για τη "μάχη" με την ΑΕΚ στο Conference League!

Τρομοκρατικό χτύπημα στο Σίδνεϊ: Έλληνες περιγράφουν τη φονική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ - "Αντίκρισα σκηνές που δεν μπορώ να περιγράψω" (Βίντεο)

Σοφία Ζαχαράκη: Αύξηση 700 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του Παιδείας για το 2026

Ντόναλντ Τραμπ για το μακελειό στο Σίδνεϊ: Φριχτή επίθεση, γενναίος ο άνθρωπος που έσωσε πολλές ζωές