Στεφανία Γουλιώτη για Maestro: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα, για τον ρόλο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με είχε στο μυαλό του»

15:01 - 02/07/2025

«Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου είχε πει “γράφω ένα ρόλο για μία πολύ τοξική γυναίκα και μου έρχεσαι μόνο εσύ στο μυαλό”», αποκάλυψε η Στεφανία Γουλιώτη ... To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη για Maestro: «Θα ξεκινήσουμε γυρίσματα, για τον ρόλο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με είχε στο μυαλό του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκος Καρανίκας: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν σκοπό να πάνε με τον Τσίπρα αλλά αυτός δεν τους θέλει μαζί του

Πέτσας για αγροτικές κινητοποιήσεις: Για αυτούς που έκαναν τα επεισόδια θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: «Έπιασε» 5άδα η ομάδα του Αμορίμ με επιβλητικό διπλό στην Premier League

Τορίνο – Μίλαν 2-3: Διπλό με φοβερή ανατροπή και ξανά στην κορυφή οι «ροσονέρι» στη Serie A

Porto Leone – επόμενο επεισόδιο: Η Βούλα συναντιέται πρόσωπο µε πρόσωπο µε τον Ορέστη

Τσιάρας για αγροτικές κινητοποιήσεις: Έχω συναντηθεί με όλους τους φορείς που ζήτησαν συνάντηση – Υπάρχουν θέματα που θα τα βάλουμε στη συζήτηση