Άσπα: Γίνεται η νέα ambassador του Spotify Equal

19:04 - 03/07/2025

Με περισσότερα από 60 εκατομμύρια streams σε μόλις 2,5 χρόνια καριέρας, η Άσπα αναδεικνύεται σε μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες φωνές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Τα πολυπλατινένια της singles όπως τα «Στάχτη», «Έλα», «Αλήθεια» και «Ay Ay (Μάγισσα») έχουν ήδη καθιερώσει την ξεχωριστή καλλιτεχνική της ταυτότητα. Το πιο πρόσφατο της hit, «Πάνω Κάτω», αποτελεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»