Κορωναϊός: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Σπάρτης προς τους καταναλωτές
14:00 - 12/03/2020
Η ΔΕΥΑ Σπάρτης προτρέπει όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα να μεταβούν στα γραφεία της επιχείρησης (Ηλία Γκορτσολόγου 60), προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού. Ενημερώνει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο laconialive.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος: Η ανακοίνωση της επιστροφής στον ΠΑΟΚ
Την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στον ΠΑΟΚ, ως μέλους του ΔΣ, υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας ανακοινώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η είσοδός του στο ΔΣ θα επικυρωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
Ο Κυριάκος δήλωσε στο paokfc.gr:
«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι, παρά την απουσία μου για αρκετούς μήνες, ο κ. Ιβάν Σαββίδης μου πρότεινε να επιστρέψω στην ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο.
Η σχέση μου με τον ίδιο και με τον Σύλλογο έχει βαθιές ρίζες και θα μου ήταν αδιανόητο να αρνηθώ. Εξάλλου, περισσότερο έλειψε ο ΠΑΟΚ σε μένα, παρά εγώ στον ΠΑΟΚ.
Με σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι και στους ανθρώπους που επιφορτίστηκαν τη διαχείρ
Διαβάστε το στο thestival.grΚοροναϊός: Συστάσεις και οδηγίες προς τους καταναλωτές από τη ΔΕΗ
Μέτρα πρόληψης κατά του κοροναϊού λαμβάνει η ΔΕΗ και κάνει συστάσεις προς τους καταναλωτές προκειμένου να αποφεύγουν τη δια ζώσης εξυπηρέτηση.
The post Κοροναϊός: Συστάσεις και οδηγίες προς τους καταναλωτές από τη ΔΕΗ appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr