Η ΕΚΤ αγοράζει ομόλογα 120 δισ. ευρώ λόγω κορονοϊού

15:08 - 12/03/2020

Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά επιπλέον ομολόγων αξίας έως και 120 δισεκ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tι θα γίνει τελικά με το Met Gala λόγω κορονοϊού;

H επίσημη ανακοίνωση για το fashion event The post Tι θα γίνει τελικά με το Met Gala λόγω κορονοϊού; appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η ΕΚΤ αγοράζει κρατικά ομόλογα 120 δις μέχρι το τέλος του χρόνου εξαιτίας του κορονοϊού

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα βλέποντας τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή οικονομία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διενεργήσει επιπρόσθετες πράξεις πιο μακροπρόθεσμης αναχρηματοδότησης (LTROs) στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ρευστότητας στο χρηματοοικονομικό σύστημα της Ευρωζώνης. Παράλληλα θα ξεκινήσει τις πρόσθετες αγορές περιουσιακών στοιχείων ύψους 120 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του έτους για να υπάρξουν τα απαραίτητα κεφάλαια […] The post Η ΕΚΤ αγοράζει κρατικά ομόλογα 120 δις μέχρι το τέλος του χρόνου εξαιτίας του κορονοϊού appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ efsyn.gr

Η στασιμότητα της απασχόλησης κρατά «παγωμένες» τις τριετίες

Υψηλές αμοιβές για τις γενικές διευθύντριες στα μουσεία ΝΠΔΔ

«Εργαλειοποίησαν το ΑΠΘ για προσωπικές και αλλότριες επιδιώξεις»

Ευρωπαϊκό ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία με 271.000 μολύνσεις

Aνεμβολίαστο ΕΚΑΒ

Δεμένα στα λιμάνια κρατούν οι άνεμοι τα πλοία