Klavdia: Οι fans της γέμισαν το αυτοκίνητό της με αφιερώσεις

20:03 - 25/07/2025

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Klavdia μετά το τέλος της συναυλίας της στον Αλμυρό, καθώς θαυμαστές της κάλυψαν το αυτοκίνητο που τη μετέφερε, με δεκάδες αφιερώσεις και μηνύματα αγάπης. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media έδειξε το πίσω μέρος ενός μαύρου αμαξιού, γεμάτο αφιερώσεις όπως: καρδιές, ονόματα, συνθήματα, «σ’ αγαπάμε», «Κλαυδία», «Αλμυρός». […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»