Καναδάς: Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του πρωθυπουργού Τριντό

04:09 - 13/03/2020

Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, Σοφία, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, αφού εξετάστηκε μετά την...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Τριντό

Ο Καναδός πρωθυπουργός δεν εμφανίζει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, αλλά θα παραμείνει σε απομόνωση προληπτικά

Διαβάστε το στο

Kοροναϊός- Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα - Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θετική στον κοροναϊό και η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό

«Θύμα» του κοροναϊού και η σύζυγο του Τζάστιν Τριντό, Σοφί Γκρεγκουάρ, καθώς βρέθηκε θετική στον ιό και είναι η… πρώτη οικογένεια της χώρας τέθηκε σε κατ’ οίκον καραντίνα... The post Θετική στον κοροναϊό και η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής The post Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Σε καραντίνα ο Τζαστίν Τριντό - Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγός του

Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά έχει προσβληθεί

Διαβάστε το στο lifo.gr

Θετική στον κορωναϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Facebook. Ο κυβερνητικός εκ

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης The post Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κορονοϊός: Θετική και η σύζυγος του Πρωθυπουργού του Καναδά

Μία από τους ασθενείς με κορονοϊό COVID-19 είναι και η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό, Σοφία Γκρεγκουάρ Τριντό, η οποία βρέθηκε θετική -όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (12/03, τοπική ώρα)- και έτσι ο Καναδός πρωθυπουργός μπήκε αυτοβούλως σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. The post Κορονοϊός: Θετική και η σύζυγος του Πρωθυπουργού του Καναδά appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κορονοϊός: θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης. Παρότι «η κατάσταση της υγείας» του Καναδού πρωθυπουργού «είναι καλή» και

Διαβάστε το στο madata.gr

Κορoνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό

Εμφάνισε συμπτώματα γρίπης μετά την επιστροφή της από ένα ταξίδι στο Λονδίνο.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σε καραντίνα ο Τριντό: Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού

Σε καραντίνα μπαίνει ο Καναδός πρωθυποργός, Τζαστίν Τριντό, καθώς η σύζυγός του Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη, επιβεβαιώθηκε με εργαστηριακές εξετάσεις ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης. Παρότι ο καναδός πρωθυπουργός δεν εμφανίζει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, θα παραμείνει σε απομόνωση προληπτικά για 14 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του.

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

«Βρίσκομαι σε καραντίνα, αλλά η κατάστασή μου δεν έχει σύγκριση με αυτή άλλων οικογενειών στον Καναδά, η υγεία των οποίων δοκιμάζεται πολύ πιο σοβαρά» Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό,…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού συγκαταλέγεται πλέον και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος την…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Τριντό

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε με εργαστηριακές εξετάσεις ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης. Παρότι ο Καναδός πρωθυπουργός δεν εμφανίζει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, θα παραμείνει σε απομόνωση προληπτικά για 14 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του.  

Διαβάστε το στο pronews.gr

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Ο ίδιος το ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενώ τόνισε πως το δικό του δείγμα βγήκε αρνητικό και διευκρίνισε πως: «Μένουμε σπίτι τις επόμενες ημέρες». «Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορωνοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια. #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κοροναϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

«Βρίσκομαι σε καραντίνα, αλλά η κατάστασή μου δεν έχει σύγκριση με αυτή άλλων οικογενειών στον Καναδά, η υγεία των οποίων δοκιμάζεται πολύ πιο σοβαρά»

Διαβάστε το στο news.gr

Θετική στον κοροναϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου

Το μήνυμα του Στέλιου Πέτσα στο Facebook

Διαβάστε το στο news.gr

Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

Lamianow.gr Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Από το ιό του κορωνοϊού έχει προσβληθεί η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζαστίν Τριντό Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης. Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε με εργαστηριακές εξετάσεις ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ανακοίνωσαν […] Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

Βρίσκομαι σε καραντίνα, αλλά η κατάστασή μου δεν έχει σύγκριση με αυτή άλλων οικογενειών στον Καναδά, η υγεία των οποίων δοκιμάζεται πολύ πιο σοβαρά Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης. Παρότι η κατάσταση της υγείας του καναδού πρωθυπουργού είναι καλή και δεν εμφανίζει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, θα παραμείνει προληπτικά και κατόπιν σύστασης των γιατρών σε απομόνωση για 14 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του. Η σύζυγος του καναδού πρ

Διαβάστε το στο spoilers

Καναδάς: Με κορωνοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του Τριντό

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης, Παρότι «η κατάσταση της υγείας» του καναδού πρωθυπουργού «είναι καλή» και «δεν εμφανίζει» προς το παρόν «κανένα σύμπτωμα», θα παραμείνει […] Καναδάς: Με κορωνοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του Τριντό on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Καναδάς: Ασθενής από τον κορωνοϊό και η γυναίκα του Τριντό!

Ούτε η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, η 44χρονη Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, γλίτωσε από την πανδημία, αφού μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, επιβεβαιώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης, Παρότι «η κατάσταση της υγείας» του καναδού πρωθυπουργού «είναι καλή» και «δεν εμφανίζει» προς το παρόν «κανένα σύμπτωμα», θα παραμείνει […]

Διαβάστε το στο politik.gr

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, επιβεβαιώθηκε μετά τις εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης, Παρότι «η κατάσταση της υγείας» του καναδού πρωθυπουργού «είναι καλή» και «δεν εμφανίζει» προς το παρόν «κανένα σύμπτωμα», θα παραμείνει «προληπτικά» και κατόπιν «σύστασης των γιατρών» σε απομόνωση για 14 ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από τις υπηρεσίες του. The post Με κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. Αναφέρει ο ίδιος: Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού συγκαταλέγεται πλέον και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος την Παρασκευή, με ανάρτησή του στο Facebook. cnn.gr The post Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.Η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, είναι θετική στον νέο κορονοϊό όπως ανακοίνωσε ο ίδιος  νωρίς το βράδυ της Παρασκευής: Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.Θα συνεχίσω την ενημέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγός του Στέλιου Πέτσα

Κορωνοϊός: "Θύμα" του κορωνοϊού έπεσε και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού συγκαταλέγεται πλέον και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος την Παρασκευή, με ανάρτησή του στο Facebook. cnn.gr The post Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Καναδάς - κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του πρωθυπουργού

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, η 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, έχει προσβληθεί από τον...

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Στέλιος Πέτσας μέσω Facebook, ενώ πρόσθεσε ότι το δικό του δείγμα για κορωνοϊό ήταν αρνητικό.

Διαβάστε το στο to10.gr

Φιορεντίνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο 20χρονος Βλάχοβιτς

Ο ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αλλά ακόμη δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα – Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το δικό του δείγμα ήταν αρνητικό. «Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ […] The post Κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κορονoϊός : Θετική στον ιό η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Facebook. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του υποβλήθηκαν στα σχετικά τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Με ανάρτηση στο Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως η σύζυγος του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε... The post Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο