To μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου για τον κοροναϊό: «Μη φοβάστε. Δείτε το σαν…» (photo)
10:07 - 13/03/2020
Παγκόσμια ανησυχία επικρατεί πλέον λόγω του νέου κοροναϊού, τον οποίο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) χαρακτήρισε και επίσημα ως πανδημία. Η Πόπη Τσαπανίδου με ένα μήνυμα της στο Instagram θέλησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post To μήνυμα της Πόπης Τσαπανίδου για τον κοροναϊό: «Μη φοβάστε. Δείτε το σαν…» (photo) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το μήνυμα της Μενεγάκη για τον κορονοϊό: Μην βγαίνετε χωρίς λόγο από το σπίτι
Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει στην έναρξη της εκπομπής της το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές της ώστε να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό. Είμαστε εδώ και με χαμόγελα! Πάνω απ’ όλα πρέπει να ελπίζουμε ότι κάνουμε, θα τα κάνουμε σωστά! Λοιπόν θα καλημερίζουμε τους ανθρώπους μας και θα τους λέμε θυμάσαι τι έχουμε πει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας; Δεν κυκλοφορούμε χωρίς λόγο! Πρέπει να έχουμε λόγο για να βγούμε έξω από το σπίτι! Όσοι μπορείτε μείνετε μέσα. Θα μου πεις καλά ρε Ελένη, εσύ γιατί είσαι έξω;. Μέχρι εδώ έρχομαι. Μέχρι εδώ στο αμάξι μου και πάλι σπίτι μου. Πραγματικά πιστεύω όπως οι περισσότεροι από εμάς για πρώτη φορά αντιδρούμε πολύ σοβαρά σε αυτά που μας λένε. Σύμφωνα με πληροφορ
Διαβάστε το στο spoilersΜήνυμα Αυγενάκη για τον κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι» (vid)
Μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, προς την αθλητική οικογένεια της χώρας, για τον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο to10.gr