Νίκος Τσελεμεντές : Ο σπουδαιότερος σεφ που έμεινε στην ιστορία της μαγειρικής

12:12 - 22/10/2019

Νίκος Τσελεμεντές : Τον Απρίλιο του 1926 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Οδηγός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής», που ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος οδηγός μαγειρικής στη χώρα μας

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

CZT: Το σπάνιο υλικό που φέρνει επανάσταση στην ιατρική απεικόνιση και την επιστήμη

Το ριφιφί του αιώνα: Η τηλεοπτική μεταφορά, η ασύλληπτη μεθοδολογία και το ιταλικό σενάριο

Έφυγε από τη ζωή στα 88 της η Ντόρα Γιαννακοπούλου

«Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»: Ο Λευτέρης Πανταζής παραμένει στο νοσοκομείο – Η επιστροφή στη σκηνή πλησιάζει

Θεατρινισμοί, με μόνο στόχο τα likes στο TikTok

Τριμερής με μηνύματα και στην Αγκυρα