Άρειος Πάγος: Ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό

16:21 - 13/03/2020

Πλιώτας προς εισαγγελείς: Να παρεμβαίνετε όταν δεν τηρούνται τα μέτρα για κορονοϊό Με εγκύκλιο του προς τους εισαγγελείς της χώρας ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας, ζητεί την άμεση παρέμβαση τους όταν διαπιστώνεται παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, με την εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα στους εισαγγελείς όλης της χώρας, ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιάρας: Οδυνηρές συνέπειες για όσους δεν υπακούν τις οδηγίες για κορωνοϊό

Για το θέμα του κορωνοϊού μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και σεεκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA,ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Τσιάρας. Ο... The post Τσιάρας: Οδυνηρές συνέπειες για όσους δεν υπακούν τις οδηγίες για κορωνοϊό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή