Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Το οικονομικό πλήγμα φαίνεται βραχυπρόθεσμο

16:54 - 13/03/2020

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει το οικονομικό πλήγμα από τον κορονοϊό να είναι βραχυπρόθεσμο και ότι η κυβέρνηση του Τραμπ διατηρεί όλες τις επιλογές ανοικτές για τα μελλοντικά μέτρα που ίσως χρειαστούν. Ο Μνούτσιν δήλωσε σήμερα στο CNBC ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) […] The post Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Το οικονομικό πλήγμα φαίνεται βραχυπρόθεσμο appeared first on Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο ptisidiastima.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αμερικανός ΥΠΟΙΚ: Το οικονομικό πλήγμα φαίνεται βραχυπρόθεσμο

Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει το οικονομικό πλήγμα από τον κορωνοϊό να είναι βραχυπρόθεσμο και ότι η κυβέρνηση του Τραμπ διατηρεί όλες τις επιλογές ανοικτές για τα μελλοντικά μέτρα που ίσως χρειαστούν. ...

Διαβάστε το στο real.gr

Αισιοδοξία στις ΗΠΑ - «Οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού φαίνεται να είναι βραχυπρόθεσμες»

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν το οικονομικό πλήγμα του κορωνοϊό φαίνεται να είναι βραχυπρόθεσμο, ενώ βεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί όλες τις επιλογές ανοικτές για τα μελλοντικά μέτρα που ίσως χρειαστούν. Ο Μνούτσιν δήλωσε σήμερα στο CNBC ότι το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) εργάζονται για να κρατήσουν τις αγορές ανοικτές και να παράσχουν «απεριόριστη ρευστότητα». Δήλωσε επίσης ότι προχωρούν καλά οι διαπραγματεύσεις με τους Δημοκρατικούς στη Βουλή για το πακέτο οικονομικής στήριξης. «Θα εξετάσουμε κάθε εργαλείο στην εργαλειοθήκη», δήλωσε σε συνέντευξή του.  

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ptisidiastima.com

Μπάιντεν: Υπερασπίστηκε την έξοδο από το Αφγανιστάν, με απειλές κατά του ISIS-K

Wallpaper-Calendar ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Βίντεο: Ο 67P και οι γκρεμοί της Χάθορ (όχι, δεν είναι επιστημονική φαντασία)

Εμβολιασμός για κορωνοϊό: Απαντήσεις σε 9 βασικά ερωτήματα

Ταϊβανέζικο F-16V… μέτρησε τον διάδρομο και “έφαγε” χώμα! (Βίντεο)

PASSEX: Συνεκπαίδευση ελληνικής φρεγάτας με ισραηλινή κορβέτα Sa’ar 6