Κορωνοϊός: Δεκάδες σήμερα γύρω από το Άγαλμα του Λεωνίδα

18:51 - 13/03/2020

Μια εκδήλωση για την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας στη Σπάρτη. Διάσημοι σταρ τιμήθηκαν. Ό,τι καλύτερο για την πόλη μας, αναφέρει το τοπικό σάιτ apela.gr, και την διαφήμιση της, σε όλο τον πλανήτη. Όμως σήμερα είναι Παρασκευή και 13 Μαρτίου του 2020. Με κλειστά σχολεία, κλειστά δικαστήρια, κλειστά κέντρα διασκέδασης, κλειστά ΚΑΠΗ, αθλητικοί αγώνες κεκλεισμένων των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός - Δεκαετές ομόλογο: Ξεπέρασε το «φράγμα» του 2%

Σε ελεύθερη πτώση οι τιμές των ομολόγων λόγω κορωνοϊού- Οι επενδυτές δεν ικανοποιήθηκαν από το πακέτο μέτρων της ΕΚΤ

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός: Όλη η επίσημη λίστα με τα μαγαζιά που κλείνουν

Όλη η λίστα με τα καταστήματα που κλείνουν και αναλυτικά οι ΚΑΔ για τις δραστηριότητες που ο κορονοϊός υποχρεώνει να αναστέλλονται σε όλη τη χώρα λόγω των έκτακτων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση. Τι ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Αναλυτικά οι δραστηριότητες που αναστέλλονται σε όλη τη χώρα λόγω κορονοϊού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΠΠ καθώς και ο σχετικός Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) είναι οι ακόλουθες: 1. Δραστηριότητες κάθε είδους υπηρεσιών εστιατορίων και κινητών μονάδων εστίασης (ΚΑΔ 5610), με εξαίρεση τις δραστηριότητες που αφορούν διανομή προϊόντων (delivery, room service κτλ.) και παροχή προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take-away) στις οποίες δεν επιτρέπετα

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή