Κιλκίς: Συνελήφθη 34χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
13:00 - 22/10/2019
Χειροπέδες σε έναν 34χρονο από τη Συρία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί ου Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων σε περιοχή του Κιλκίς, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 10 αλλοδαπούς ομοεθνείς του, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε ο 34χρονος, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βόλος: Συνελήφθη 47χρονος που ξυλοκόπησε 29χρονη
ΕΛΛAΔΑ
Συνελήφθη στη Νέα Ιωνία Βόλου ένας 47χρονος τα μεσάνυχτα της Τρίτης, για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο δράστης συνελήφθη μετά από έγκληση που κατέθεσε σε βάρος του 29χρονη καταγγέλλοντας ότι την χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών, ο 47χρονος εντοπίστηκε στη Ν. Ιωνία όπου και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 9 εκ.
σύλληψηΒόλοςνόμοςόπλα47χρονος29χρονηHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΒόλος: Συνελήφθη 47χρονος που ξυλοκόπησε 29χρονη
Ένας 47χρονος συνελήφθη στη Ν. Ιωνία τα μεσάνυχτα, για πρόσκληση απλής σωματικής βλάβης και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.
Ο δράστης συνελήφθη μετά από έγκληση που κατέθεσε σε βάρος του μια, 29χρονη καταγγέλλοντας ότι την χτύπησε με τα χέρια του στο
Διαβάστε το στο madata.gr