Κορονοϊος: Αναστολή λειτουργίας ανακοίνωσε η Παναχαϊκή!

07:08 - 14/03/2020

Η Παναχαϊκή εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλουμε στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και να εναρμονιστούμε με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για όλους μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλη την οικογένεια της Παναχαϊκής, να διαφυλάξουμε την υγεία όλων των ανθρώπων που εργάζονται στην ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα, προσωπικό κλπ) και προς αυτή την κατεύθυνση πήραμε την απόφαση να αναστείλουμε την λειτουργία της ανδρικής ομάδας και της Κ-19 μέχρι νεωτέρας. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τους αρμόδιους φορείς και με σοβαρότητα, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Την αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων ζητά η ΕΔΕ

Διαβάστε το στο

Κοροναϊός : Αναστέλλεται η λειτουργία κυριακάτικων αγορών και εμποροπανηγύρεων

Νέα μέτρα που θα λειτουργήσουν προληπτικά, ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, λόγω της πανδημίας αναστέλλεται από σήμερα, Σάββατο, η λειτουργία Κυριακάτικων Αγορών, Εμποροπανηγύρεων και Αγορών των Καταναλωτών. Η ανακοίνωση Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσαν την αναστολή λειτουργίας: – […]

Διαβάστε το στο

ΟΠΑΠ: Αναστολή λειτουργίας των πρακτορείων ως 27 Μαρτίου λόγω κορονοϊού

Τα καταστήματα του δικτύου θα μείνουν κλειστά λόγω των έκτακτων μέτρων, ωστόσο θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους οι διαδικτυακές πλατφόρμες The post ΟΠΑΠ: Αναστολή λειτουργίας των πρακτορείων ως 27 Μαρτίου λόγω κορονοϊού appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κορωνοϊός: Aναστολή λειτουργίας καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Kυβέρνησης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020. Σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελατών και των εργαζομένων του. Ταυτόχρονα, […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσαν οι φαρμακοποιοί

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα ανακοίνωσαν οι φαρμακοποιοί Σαβ, 14/03/2020 - 12:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Κορονοϊός: Θετική και η Φαίη Σκορδά - Το ανακοίνωσε η ίδια

Θετική στον κορονοϊό είναι η Φαίη Σκορδά, όπως ενημέρωσε τους followers της με μία ανάρτηση στο Instagram.Η γνωστή παρουσιάστρια, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr

Κορωνοϊός - Ισπανία: Επιβολή σχεδόν ολικής καραντίνας ανακοίνωσε ο Σάντσεθ

Ο Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε απόψε την επιβολή σχεδόν ολικής καραντίνας στην Ισπανία, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας στη…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κοροναϊός: Ο Τραμπ ανακοίνωσε 50 θανάτους στις ΗΠΑ

Απαγόρευση εισόδου στη χώρα και για τους προερχόμενους από Βρετανία και Ιρλανδία

Διαβάστε το στο news.gr

Κορονοϊός: Aναστολή λειτουργίας καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY

Σε συνέχεια σχετικής απόφασης της Kυβέρνησης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και τις 27 Μαρτίου 2020. Σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελατών και των εργαζομένων του. Ταυτόχρονα, […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Κορονοϊός - Δικαστήρια: Αναστολή λειτουργίας ζητά και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ο κορονοϊός πλήττει και τα δικαστήρια μετά τη διάγνωση δικαστικού υπαλλήλου. Μετά την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητά αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων.Μετά την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά το πρώτο θετικό κρούσμα στον κορωνοιό δικαστικού υπαλλήλου στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί το ολικό κλείσιμο των δικαστηρίων της χώρας και των γραμματειών τους έως 27-3-2020. Αντίθετα η ΕΔΕ ζητεί από την ολική αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων να εξαιρεθεί η εκδίκαση των αυτοφώρων πλημμελημάτων και των κακουργημάτων για τους προσωρινά κρατούμενους, των οποίων συμπληρώνεται άμεσα το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης Ειδι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Λάρισα: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας ανακοίνωσε το Fashion City Outlet

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για το κλείσιμο όλων των εμπορικών και εκπτωτικών κέντρων, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επισκέπτες, τους καταστηματάρχες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας, το Fashion City Outlet θα προχωρήσει από το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, και μέχρι νεότερων οδηγιών, σε προσωρινή αναστολή […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία κυριακάτικων αγορών και εμποροπανηγύρεων

Νέα μέτρα που θα λειτουργήσουν προληπτικά, ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Ανάπτυξης. Έτσι, λόγω της... The post Κορωνοϊός: Αναστέλλεται η λειτουργία κυριακάτικων αγορών και εμποροπανηγύρεων appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους