Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Χρηματοδότηση 681.551 ευρώ για συντήρηση κτηριακών υποδομών

11:37 - 03/09/2025

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για την αναβάθμιση των υποδομών της Ανώτατης Εκπαίδευσης, προχωρά στη χρηματοδότηση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με το συνολικό ποσό των 681.551,04 ευρώ, για την υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων συντήρησης, επισκευών και λειτουργικής ενίσχυσης σε εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Με απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, εγκρίθηκαν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ρωσία: Τρεις στρατιώτες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 12 ετών για τη δολοφονία φιλορωσικού Αμερικανού εθελοντή

Η Μπράντι Καρλάιλ ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο τραγούδι μαζί με τον Έλτον Τζον

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η Αλίνα Χάμπα, ο διορισμός της κρίθηκε άκυρος – Αναλαμβάνει σύμβουλος Υπ. Δικαιοσύνης

Σταθερά τα δημοτικά τέλη για το 2026 στην Αθήνα – Ξαναλειτουργεί το περίπτερο στου Φιλοπάππου

Βορίζια: «Ποτέ δεν είπα, ούτε θα πω “θέλω εκδίκηση παιδιά μου για τον πατέρα σας”»

Έγκλημα στη Φοινικούντα: Καταγγελίες για την διερεύνηση της υπόθεσης – «Έχω ραντεβού με τον υπουργό Δικαιοσύνης»