Paris Hilton: Με look αλά Karl Lagerfeld στη νέα καμπάνια του οίκου «From Paris With Love»

12:49 - 04/09/2025

Η Paris Hilton είναι η νέα πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας Φθινόπωρο – Χειμώνας 2025 με τίτλο «From Paris With Love» του οίκου Karl Lagerfeld και μάλιστα μεταμορφώνεται η ίδια στον εμβληματικό σχεδιαστή. Με έμπνευση από τη σειρά Karl Interviews Karl, η νέα καμπάνια ανοίγει ερωτήματα περί ταυτότητας, ενώ η ασπρόμαυρη αισθητική και οι αυστηρές γραμμές […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»