Ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις 18.566 αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Αναλυτικά η λίστα με τα ονόματα

12:29 - 05/09/2025

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2025-2026 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές : Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: (α) 9.528 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), και (β) 3.490 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Γενική Εκπαίδευση. Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: (α) 3.044 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), (β) 2.267 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ρωσία: Τρεις στρατιώτες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 12 ετών για τη δολοφονία φιλορωσικού Αμερικανού εθελοντή

Η Μπράντι Καρλάιλ ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο τραγούδι μαζί με τον Έλτον Τζον

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η Αλίνα Χάμπα, ο διορισμός της κρίθηκε άκυρος – Αναλαμβάνει σύμβουλος Υπ. Δικαιοσύνης

Σταθερά τα δημοτικά τέλη για το 2026 στην Αθήνα – Ξαναλειτουργεί το περίπτερο στου Φιλοπάππου

Βορίζια: «Ποτέ δεν είπα, ούτε θα πω “θέλω εκδίκηση παιδιά μου για τον πατέρα σας”»

Έγκλημα στη Φοινικούντα: Καταγγελίες για την διερεύνηση της υπόθεσης – «Έχω ραντεβού με τον υπουργό Δικαιοσύνης»