Μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου για τον κορωνοϊό: "Είμαστε δίπλα σας" (βίντεο)

10:11 - 15/03/2020

Μήνυμα Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού: «Είμαστε δίπλα σας» Συμπολίτες, ο Δήμος Ηρακλείου στις δύσκολες ώρες που...

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα Αι. Σακελλαροπούλου για κορωνοϊό: Είμαι δίπλα σας

Έκκληση σε όλους τους πολίτες να σεβαστούν και να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό έκανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.  “Μένουμε σπίτι και ελαχιστοποιούμε εξόδους και μετακινήσεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων.Με απλότητα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, καλώντας τους να σεβαστούν και να τηρήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μέσα από την ανάρτηση της στο Facebook επισημαίνει πως: “είμαι δίπλα σας” και.. μιλά στην καρδιά των Ελλήνων, γράφοντας μεταξύ άλλων πως “οι περιορισμοί που μας επιβάλλονται είναι ίσως ασφυκτικοί για την ιδιοσυγκρασία μας ως Έλληνες. Όμως, πρέπει και μπορούμε να ανταποκριθούμε”. Ολόκλη

Διαβάστε το στο thestival.gr

Το μήνυμα του Α. Φερέιρα για τον κορωνοϊό: «Καθίστε στο σπίτι» (βίντεο)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό, ζητώντας από τους Έλληνες να παραμείνουν σπίτι, καθώς η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο.  «Σε τέτοιες στιγμές, στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Έχουμε όλοι τις προτεραιότητές μας και πρέπει να προσέξουμε την οικογένειά μας και την υγεία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους εργάζονται σκληρά και ασταμάτητα στον τομέα της υγείας. Είναι οι ήρωές μας. Μείνετε ασφαλείς και καθίστε στο σπίτι», ανέφερε το μήνυμα του Φερέιρα, ο οποίος πόσταρε και σχετικό βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. View this post on Instagram Σε τέτοιες στιγμές, στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα απ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο