Η μούχλα σε τρόφιμα προκαλεί από καρκίνο έως βλάβη στα νεύρα

01:41 - 15/12/2025

Τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να πετάμε αμέσως στα σκουπίδια τα τρόφιμα που έχουν μούχλα, παρά να θέτουμε την υγεία και τη ζωή μας σε κίνδυνο

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Taste Atlas: Νάπολη η «βασίλισσα» του φαγητού για το 2025, ποιο ελληνικό πιάτο βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου

Δολοφονία Ράινερ: Πού στρέφονται οι έρευνες - Ανακρίνεται μέλος της οικογένειας

Τέλος στην αποποίηση κληρονομιάς λόγω χρεών - Τι αλλάζει

Πάτρα: Ολοκλήρωση της έκθεσης «Κολοφώνες, η μνήμη της τελευταίας σελίδας» στο Πολύεδρο

Πάτρα: Τροχαίο με δύο δίκυκλα στο κέντρο

Ε.Ε.: Μέτρα για τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης