Αγγελική Ηλιάδη: «Έχει κλείσει το κεφάλαιο με τη διαθήκη. Τι να σχολιάσω για τον θείο μου;»

09:41 - 17/12/2025

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, με αφορμή το νέο της ξεκίνημα στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τοποθετήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη νυχτερινή Αθήνα, κάνοντας έμμεση αναφορά στον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα γνωστού συναδέλφου της. Παράλληλα, έδωσε απαντήσεις σχετικά με τις εξελίξεις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Προειδοποιεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κομμένοι οι χαρακτηρισμοί, γιατί δεν θα περάσει κανένας μας καλά»

Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι συναισθηματικά δυνατοί άνθρωποι όταν κάποιος προσπαθεί να τους χειραγωγήσει

Δημήτρης Ήμελλος: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» – Η σπαρακτική ανάρτηση της αδελφής του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ανδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Παππά: «Προτιμώ να έχω στο κόμμα μου αντάρτες, παρά κλέφτες και να τους συγκαλύπτω»

Φανή Χαλκιά: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Λούη Καραμάνου και η στιγμή που «έσπασε»

Έμη Λιβανίου – Πέτρος Παππάς: Σπάνια κοινή εμφάνιση σε κοσμικό gala – Στο πλευρό της δημοσιογράφου και η κόρη της