Κυψέλη: Στον ανακριτή η 16χρονη που μαχαίρωσε τη 14χρονη – Ισχυρίζεται ότι το είχε για προστασία – «Έχω θέμα με τα νεύρα μου»

12:51 - 17/12/2025

Στον ανακριτή ανηλίκων παραπέμφθηκε η 16χρονηπου επιτέθηκε με μαχαίρι στη 14χρονη συμμαθήτριά της το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου, στο 15ο Γυμνάσιο Αθηνών, στην Κυψέλη. Η εισαγγελία ανηλίκων άσκησε ποινική δίωξη στην 16χρονη για τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας μέσα σε σχολικό συγκρότημα, καθώς και για το πλημμέλημα της οπλοχρησίας. Η 14χρονη, […] Το άρθρο Κυψέλη: Στον ανακριτή η 16χρονη που μαχαίρωσε τη 14χρονη – Ισχυρίζεται ότι το είχε για προστασία – «Έχω θέμα με τα νεύρα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 19 Δεκεμβρίου

Εθνική περηφάνια

ΑΕΚ – Κραϊόβα 3-2: Απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις και πρόκριση στους 16 του Κόνφερενες Λιγκ

CrediaBank: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή

Ηράκλειο: Συνελήφθη 28χρονος με καλάσνικοφ και πυρομαχικά – Είχε διαδικτυακή επαφή με ανήλικη