Σκληρό κρέας; 5 τρόποι να το κάνουμε απίστευτα τρυφερό

07:23 - 21/12/2025

Οι πιο σκληρές κοπές κρέατος, όπως η σπαλομπριζόλα, το στήθος, το διάφραγμα ή το πίσω μέρος της κοιλιάς, μπορεί να μην είναι τόσο τρυφερές όσο τα φιλέτα, όμως κρύβουν έναν πλούτο γεύσης που αξίζει να αναδειχθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Στη φυλακή 44χρονος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια τη σύντροφό του

Πάτρα: Σύλληψη γυναίκας για κλοπή καλλυντικών και απόπειρα εξαπάτησης

Από το λιοτρίβι στο τραπέζι: Πώς να κρατήσετε το ελαιόλαδο φρέσκο και αρωματικό

Οι πιο καθαρές και οι πιο βρώμικες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους τουρίστες

Φέτα βαρελίσια ή του τενεκέ - Ποια να επιλέξετε

Γιορτινές αποδράσεις: Πέντε χωριά της Στερεάς Ελλάδας για μαγικά Χριστούγεννα