Κλέλια Ρένεση: «Εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»

16:42 - 15/03/2020

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Καθημερινά, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα, που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας, με σκοπό να προστατευτούμε εμείς και οι ευπαθείς ομάδες. Η Κλέλια Ρένεση, επηρεασμένη από την τρέχουσα κατάσταση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κλέλια Ρένεση τα χώνει άγρια στο πολιτικό σύστημα της χώρας – «Εύχομαι να μην την πληρώσουμε πολύ ακριβά την βλακεία σας»

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Καθημερινά, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει νέα έκτακτα μέτρα, που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας, με σκοπό να προστατευτούμε εμείς και οι ευπαθείς ομάδες. Η Κλέλια Ρένεση, επηρεασμένη από την τρέχουσα κατάσταση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή