Εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό μας στέλνουν μήνυμα: «Μείνετε σπίτι»

20:28 - 15/03/2020

Είναι οι άνθρωποι που είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης με τον φονικό νέο κορωνοϊό. Άφησαν τις οικογένειές τους, ρισκάρουν την ζωή τους και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού. Δεν απορεί να μην υποκλινόμαστε στην προσπάθειά τους. Τιτάνιο το έργο τους, αμέτρητα τα ευχαριστώ μας. Χθες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού στέλνουν μήνυμα: «Μείνετε σπίτι»

Οι εργαζόμενοι από τη γενική εφημερία του νοσοκομείου Ευαγγελισμού έστειλαν μήνυμα προς όλους μας.

Διαβάστε το στο

Εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού στέλνουν μήνυμα προς όλους για τον κοροναϊό

Οι εργαζόμενοι από τη γενική εφημερία του νοσοκομείου Ευαγγελισμού έστειλαν μήνυμα προς όλους μας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εργαζόμενοι του Ευαγγελισμού στέλνουν μήνυμα: «Μείνετε σπίτι»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή